Wagyu Experience 4 & 5 juli 2024

juni 14, 2024

4 juli is volgeboekt!

Vanwege grote interesse hebben we op 5 juli een extra Wagyu avond op de planning – nog een aantal plaatsen beschikbaar!

4 & 5 juli zal de volgende editie van de Otori Wagyu Experience plaatsvinden.

Op onze speciale wagyu-avond serveren we een uitgebreid menu met verschillende gerechten die zijn bereid met het allerbeste wagyu rundvlees. Wagyu is een beroemd type rundvlees afkomstig van het Japanse Wagyu rund, en staat bekend om zijn zachtheid en unieke umami-smaak. De runderen worden gefokt met de grootste zorg en aandacht en krijgen speciale verzorging en voeding, wat resulteert in vlees met een hoge marmering en heel veel smaak. Wagyu-vlees wordt dan ook wel het ‘kaviaar onder het rundvlees’ genoemd.

Op deze wagyu-avond zullen we verschillende gerechten serveren die speciaal zijn samengesteld om de smaak van het rundvlees optimaal tot zijn recht te laten komen. Onze chef-kok heeft een 5-gangen menu samengesteld met heerlijke creaties die u zullen verrassen en die u laten genieten van de unieke smaak van wagyu. Denk aan onder andere: Wagyu Sushi met truffel, Wagyu Nigiri en Wagyu Usuyaki.

De prijs van dit speciale wagyu-menu is €135,- per persoon

Bent u enthousiast geworden en wilt u deze unieke avond meemaken? Meld u dan snel aan voor onze wagyu-avond in restaurant Otori Omakase. We hebben beperkt plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich aanmelden door ons te bellen of door een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en uw telefoonnummer. Wij zullen uw reservering bevestigen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor deze avond vol heerlijkheden. Wij zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke avond heeft.

Bel of E-mail ons om aan te melden

U kunt zich aanmelden door ons te bellen of door een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de gewenste datum. Wij zullen uw reservering bevestigen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor deze heerlijke avond.

Andere berichten

Moederdag 2024

Verras uw moeder met het perfecte Moederdagcadeau: een exclusief diner bij Otori! 🌸 Laat haar genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij alle moeders worden

Lees verder

Moederdag 2024

Verras uw moeder met het perfecte Moederdagcadeau: een exclusief diner bij Otori! 🌸 Laat haar genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij alle moeders worden

Lees verder
Reserveer een tafel