Privé chef, otori's chef at home

Een professionele chef bij u thuis in de keuken. Zoekt u een exclusieve ervaring? Laat onze chef en gastvrouw dan bij u thuis een bijzonder diner komen verzorgen. We leggen u en uw gezelschap volledig in de watten. In overleg is er veel mogelijk. 1 ding is zeker, u zult een onvergetelijke ervaring rijker zijn.

Professionele chef in uw eigen keuken

Wanneer u kiest voor een privé chef bij u thuis staan uw wensen natuurlijk centraal. Laat u ons alles van A tot Z verzorgen? Of heeft u bepaalde voorkeuren die u van te voren met ons wil bespreken? Alles is mogelijk. De specialiteiten van de chef liggen natuurlijk in Oosterse smaken en sferen, maar ook andere bijzondere wensen kan onze professionele chef bij u thuis komen realiseren.

De culinaire hoogstandjes zullen in uw eigen keuken bereid worden. Onze ervaring leert dat het niet alleen een smakelijke maar ook erg interessante ervaring voor u en uw gasten zal zijn. We vertellen u alles over de gerechten en zorgen wanneer gewenst voor bijpassende wijnen. Heeft u andere wensen? Vertel het ons, in overleg is er veel mogelijk!

Zoekt u een privé chef?

Wanneer u in omgeving Voorschoten, Den Haag, Leiden, Zoetermeer of ver daarbuiten op zoek bent naar een privé chef voor een avond bij u thuis, neem dan contact op met Otori Voorschoten. Wij hebben veel ervaring als het gaat om het verzorgen van een geweldig diner bij u thuis. Twijfel niet, stuur ons een mailtje of bel ons. We staan u graag te woord, geven antwoord op al uw vragen en vertellen u alles over onze werkwijze als u kiest voor een privé chef voor een avond van Otori Voorschoten.

Otori's Chef at Home

Reserveer een tafel