Japans dineren in Voorschoten

Bij Otori Omakase in Voorschoten geniet u van Japanse en andere Oosterse specialiteiten. Natuurlijk ontbreekt het dan niet aan de lekkerste verse Sushi, Sashimi en andere typische Japanse gerechten. Naast Japanse gerechten bereid de chef met inspiratie uit verschillende andere Oosterse keukens tal van andere Aziatische lekkernijen.

Otori Omakase

Wilt u de échte Otori ervaring? Kies dan voor een van onze Omakase menu’s. Omakase is een Japans begrip wat eigenlijk gelijk is aan dineren aan de Chef’s table. Het woord Omakase betekent letterlijk vertaald: “Ik laat het aan jou over.” Wanneer u voor een van onze Omakase menu’s kiest zal de chef afgaande op enkele van uw voorkeuren alle gangen naar eigen inzicht voor u bereiden. Laat u verrassen en ontdek de Otori Omakase Menu’s. Natuurlijk is A La Carte dineren ook een heerlijke ervaring bij Otori Voorschoten.  

Shared Dining Menu

Op woensdag, donderdag en zondag (m.u.v. feestdagen) kunt u kiezen voor ons Shared Dining Menu. Geniet samen van verschillende culinaire hoogstandjes uit de keuken van Otori. Ervaar de kunst van gedeeld genot.

  • incl wijnarrangement €69,50 per persoon (met 3 bijpassende wijnen)
  • non-alcoholarrangement €62,50 per persoon.
  • Menukaart

    Bekijk hier onze menukaarten

    Uit eten in Voorschoten? Reserveer bij Restaurant Otori.

    Reserveer een tafel