Otori Wagyu Experience

Wilt u genieten van exclusieve wagyu gerechten terwijl u in een sfeervol restaurant dineert? Dan is Restaurant Otori de perfecte plek voor u.

Op onze speciale wagyu avond serveren we een uitgebreid menu met verschillende gerechten die zijn bereid met het allerbeste wagyu rundvlees. Wagyu is een beroemd type rundvlees dat afkomstig is uit Japan en bekend staat om zijn zachtheid en smaak. Het rundvlees wordt gefokt met de grootste zorg en aandacht en wordt op traditionele wijze gekweekt, wat resulteert in vlees met een hoge marmering en een unieke smaak.

Meld u aan voor de Wagyu experience

Op onze wagyu avond zullen we verschillende gerechten serveren die speciaal zijn samengesteld om de smaak van het rundvlees tot zijn recht te laten komen. Denk aan gegrilde wagyu bavette, wagyu carpaccio met truffelmayonaise en wagyu tataki met ponzusaus. Onze chef-kok heeft een aantal heerlijke creaties bedacht die u zullen verrassen en die u zullen laten genieten van de unieke smaak van wagyu.

Bent u enthousiast geworden en wilt u deze unieke avond meemaken? Meld u dan snel aan voor onze wagyu avond in Restaurant Otori. We hebben beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich aanmelden door ons te bellen of door een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de gewenste datum. Wij zullen uw reservering bevestigen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor deze heerlijke avond.

Een onvergetelijke ervaring

We hopen u snel te zien in Restaurant Otori voor een avond vol heerlijke wagyu gerechten.
Wij zorgen voor een exclusieve en onvergetelijke ervaring.

upcoming wagyu experience

Bel of E-mail ons om aan te melden

U kunt zich aanmelden door ons te bellen of door een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de gewenste datum. Wij zullen uw reservering bevestigen en kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor deze heerlijke avond.

Reserveer een tafel